Projek Kami

FxPro sentiasa berkembang dan berkembang. Di halaman ini, kami berbesar hati untuk mempersembahkan projek global kami baru-baru ini, perkongsian berterusan dan produk yang dicipta dengan hasrat untuk menyediakan perkhidmatan kewangan yang premium, berkualiti tinggi dan berguna.

Aplikasi FxPro

Aplikasi all-in-one kami untuk Android & iOS menampilkan alatan pengurusan akaun yang berkuasa, platform dagangan asli dan kalendar ekonomi bersepadu. Apl berjenama ialah projek berterusan untuk kami, dengan kemas kini tetap dan ciri baharu ditambah.

Pemberitahuan lebih lanjut

Perkongsian FxPro

Peroleh sehingga 55% hasil spread atau $1,100 bagi setiap pelanggan yang diperkenalkan dengan skim rebat & komisen tersuai kami. Rakan kongsi dengan Kebaikan!

Rakan kongsi dengan yang pro!

Yayasan FxPro

FxPro didedikasikan untuk tanggungjawab sosial korporat, membuat derma tetap, dan menyokong pelbagai badan amal & tujuan berfaedah yang kami pegang di hati kami.

Pemberitahuan lebih lanjut

Kembangkan celik kewangan anda

Blog Berita FxPro

Baca ulasan pasaran harian dan ulasan pakar terkini daripada Pasukan Penganalisis FxPro.

Pemberitahuan lebih lanjut

Penaja

FxPro telah pun melabur $121,000,000 ke arah projek antarabangsa yang berkongsi cita-cita dan pemacu pertumbuhan kami.

FxPro
Dalam Kepantasan Kami Percayai

Lihat halaman yang memperincikan perkongsian berterusan kami dengan perlumbaan McLaren. Kami lebih berbangga untuk bekerjasama dengan pasukan seperti McLaren yang berkongsi minat yang sama untuk kelajuan dan kecemerlangan seperti FxPro.

Pasukan Pelayaran FxPro "Beda".

Pasukan pelayaran berjenama kami - yang terdiri daripada lima penjelajah laut - telah ditubuhkan pada 2015. Dalam masa empat tahun sahaja, "Beda" telah memenangi enam pertandingan antarabangsa!