Transaksi CFD di Tenaga

Mempelbagaikan tawaran anda dengan menambahkan Instant Energy kepada portfolio anda. Kami menawarkan pelbagai minyak penghantaran segera termasuk Mminyak Brent spot, WTI spot dan Gas Natural.

Hadiah melaksanakan NDD

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 12 milliseconds, with up to 3,468 trades executed per second last year.

Memahami lebih lanjut mengenai model pelaksanaan arahan kami

Sebilangan besar pesanan diisi <13 ms

Sehingga 7,000 pesanan dilaksanakan sesaat

Pusat data mempunyai kependaman yang sangat rendah dengan lokasi yang sama

Pilih platform dagangan anda

Kami menyediakan pelanggan kami dengan pelbagai jenis platform dagangan desktop, web dan telefon termasuk platform FxPro, MetaTrader 4, MetaTrader 5 dan cTrader.

Bandingkan ciri dan fungsi akaun dagangan kami dengan Jadual Perbandingan Platform.

PlatformsPlatforms

DaganganTenaga spot sekarang dengan FxPro

Perdagangan tenaga adalah salah satu bidang perdagangan CFD yang paling popular. Di dunia moden, apabila berita minyak (sama ada Brent atau WTI) menduduki baris pertama suapan berita, untuk memahami perubahan dalam pasaran komoditi bermakna berada dalam trend dan sepadan dengan irama masa.

Di pasaran kewangan, semuanya saling berkaitan: jangan memandang rendah kekuatan korelasi antara aset kelas yang berbeza dan kehilangan mesej yang berkaitan dengan pasaran bahan mentah.

Mesyuarat organisasi OPEC+, berita mengenai syarikat pengeluar minyak terbesar Saudi Aramco, serta data mingguan mengenai rizab 'emas hitam' di Amerika Syarikat mempunyai kesan bukan sahaja pada sumber tenaga, tetapi juga pada pasangan mata wang dengan USD. Oleh itu, anda dapat mengkaji kesan gabungan peristiwa tersebut terhadap pelbagai aset dan membuat portfolio perdagangan yang berkesan dengan mengembangkan strategi yang kuat untuknya. Dengan cara ini, setiap platform yang tersedia-MetaTrader 4, MetaTrader 5 dan cTrader – dilengkapi dengan persekitaran untuk pembangunan penasihat perdagangan.

Algoritma ini boleh berdasarkan gabungan penunjuk teknikal yang akan berfungsi secara optimum pada carta Brent dan WTI. Penganalisis syarikat memberitahu mengenai perkara ini di webinar mereka. Sekiranya anda belum lulus latihan jenis ini dari FxPro, daftarkan akaun peribadi anda di laman web dan tonton rakaman kursus video terkini, yang membincangkan, antara lain, perdagangan tenaga. Ia juga berguna untuk anda mengetahui bahawa pasukan analisis FxPro menerbitkan analisis minyak dan gas asli segar setiap hari, serta menyediakan pemberitahuan push pakar mengenai peningkatan turun naik pasaran untuk Pemilik aplikasi FxPro 'pusat'. Sekiranya anda belum sempat memuat turunnya secara percuma di Google Play atau App Store, anda boleh melakukannya sekarang.

Oleh itu, perdagangan tenaga dengan FxPro adalah kaedah terbaik untuk mempelbagaikan portfolio peniaga anda dan mencapai tahap baru dalam kemahiran menerapkan analisis pasaran komoditi.

Lebih daripada broker Fx

Perdagangan CFD pada 2100+ produk dengan pelbagai jenis aset dengan akaun dagangan tunggal.

1   Ikuti Dasar Pelaksanaan Pesanan kami.