Anugerah Tidak gangguan pemprosesan perintah*

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 12 milliseconds, with thousands of trades executed per second last year.

Pembekal FX terbaik 2022 Anugerah Wang Online

Platform Trading Terbaik 2023 Financial Times & Investors Chronicle

App Trading Telefon Terbaik 2023 Anugerah Fintech Terbaik

Manfaat dari
Tidak gangguan pemprosesan perintah

Kecairan dalam

Mempunyai pecairan yang mendalam dan mendapat faedah dari harga terbaik dan meminta harga setiap kesepakatan yang anda buat.

Transaksi tanpa nama

Perintah dipadankan tanpa nama. Pembekal kecairan tidak mempunyai akses kepada sebarang maklumat mengenai transaksi anda.

Pelaksanaan sangat cepat

Dengan rekod sebelumnya sebanyak 199,397 pesanan sehari, FxPro membantu anda mendapat manfaat daripada pelaksanaan yang sangat cepat. Kebanyakan arahan anda dilaksanakan di bawah 13 milisaat.

Bagaimanakah transaksi saya dilakukan?
Transaksi anda selesai tanpa campur tangan, lihat di bawah:

Alat pelaksana

Membuat pesanan
Platforms
Membuat pesanan

Oleh kerana jumlah transaksi pelanggan yang besar, kami dapat memadankan banyak pesanan dalaman dengan proses kami. Ini membolehkan kami meminimumkan risiko kami tanpa menjejaskan pesanan perdagangan anda dengan cara apapun.

pertempuran dalaman

Memandangkan tidak semua pesanan pelanggan mempunyai perintah bertentangan, baki pesanan untuk mengehadkan risiko pasaran masih dalam. Perintah kelebihan akan diletakkan di pasaran untuk dipadankan.

berlebihan
transaksi

Mengapa FxPro bukan broker STP

STP (Straight-Through-Processing) adalah salah satu istilah yang paling sering digunakan dalam industri perdagangan. Walaupun secara umumnya dimengerti melibatkan pelaksanaan pesanan yang diterima oleh broker mereka, STP sebenarnya adalah proses komunikasi pasca pelaksanaan, setelah perdagangan antara pelaksanaan mitra dan Kelajuan minimum untuk kelajuan atau harga pelaksanaan disediakan. Walaupun FxPro menggunakan teknologi STP, kami mengklasifikasikan dirinya sebagai NDD mengikut kaedah pelaksanaan kami.

Mengapa FxPro bukan broker ECN

ECN stands for Electronic Communication Network and is frequently confused with NDD execution. However, ECN refers to the anonymous communication between executing counterparties which may, in fact, result in no guaranteed fills and worse pricing for the retail trader. FxPro is a true No Dealing Desk Execution broker, meaning that we execute client orders with no dealing desk intervention.

Sepenuhnya telus

FxPro menyokong pelaksanaan perintah telus dan etika dalam perniagaan dalam talian. Oleh itu, kami telah membangunkan model ganjaran yang memenuhi keperluan pedagang dan standard etika.

diagram circle
Pada petikan 71.40%
Positif 12.90%
Negatif 15.70%

Statistik inflasi pada tahun 20233

Dalam pasaran FX, harga berubah mengikut milisaat. Pada tahun 2023 lebih daripada 84% pesanan pasaran telah dilaksanakan pada harga yang diminta, atau harga yang lebih baik.␣␣

Tidak requotes99.38%
Sebutharga positif0.26%
Sebutharga negatif0.36%
Statistik Sebut Harga 2023

Pada 2023, hanya 0.36% pesanan segera menerima sebut harga dan 0.26% daripada mereka menerima harga yang lebih baik untuk melaksanakan pesanan itu.

Kami melakukan transaksi anda di mana

Transaksi anda dibuat di Equinix LD5 London dan Amsterdam. Pelayan bersama dan serat kami disambungkan ke bank Tier 1 yang menyediakan kecairan melalui unit Quotix.

Platforms
Pusat Data FxPro di
EQUINIX
Platforms

1   Ikuti Dasar Pelaksanaan Pesanan kami.

2   Broker FX Terbaik 2018-2013, Anugerah Saham.

3   Statistik yang diberikan adalah untuk semua pesanan FxPro Group Limited yang dilaksanakan dari 1 Januari 2023 hingga 31 Disember 2023