Jadual Perbandingan Platform

Salah satu kelebihan berdagang dengan FxPro, ialah kepelbagaian platform dan jenis akaun yang kami tawarkan. Kami bukan sahaja menyediakan rangkaian platform dagangan gred tinggi, seperti cTrader, Metatrader 4, Metatrader 5 & penyelesaian proprietari, tetapi kami juga menawarkan syarat dagangan yang berbeza, membolehkan pengalaman yang lebih diperibadikan, disesuaikan dengan keutamaan khusus anda.

Dengan lebih daripada 2100+ aset CFD dalam 6 kelas berbeza, pelaksanaan berkualiti, alat dagangan dalam talian yang canggih dan sistem perdagangan, kami mempunyai sesuatu yang akan memenuhi permintaan semua orang!

-

Sila lihat jadual perbandingan kami di bawah untuk melihat perbezaan utama antara setiap jenis akaun yang kami tawarkan. Anda juga boleh mencari perbandingan ciri platform. Sebagai alternatif, anda boleh menghubungi pasukan perkhidmatan pelanggan kami yang tersedia 24/5 untuk membincangkan mana-mana produk kami, keperluan dan jangkaan dagangan anda.

Perbandingan Akaun
Platform Features

* Bergantung pada dasar pelaksanaan perintah

Nota: Spread purata untuk setiap instrumen boleh didapati dalam spesifikasi

Sebilangan besar pesanan diisi <13 ms

Sehingga 7,000 pesanan dilaksanakan sesaat

Pusat data mempunyai kependaman yang sangat rendah dengan lokasi yang sama

Pilih platform dagangan anda

Kami menyediakan pelanggan kami dengan pelbagai jenis platform dagangan desktop, web dan telefon termasuk platform FxPro, MetaTrader 4, MetaTrader 5 dan cTrader.

Platforms

Bandingkan ciri dan fungsi akaun dagangan kami dengan Jadual Perbandingan Platform.

Platforms

Perbezaan antara MT4 dan MT5 (MT4 vs MT5)

Apabila membuat keputusan tentang jenis akaun, terdapat 3 perkara utama yang perlu anda pertimbangkan: produk yang anda ingin berdagang dan syarat dagangan, jenis pelaksanaan, dan akhirnya, keupayaan dan ciri platform itu sendiri.

Platform dalaman baharu kami ialah penyelesaian semua-dalam-satu yang sempurna, kerana ia menyediakan rangkaian penuh aset dan pelaksanaan berkualiti tinggi yang kami terkenal, melalui penyelesaian web dan telefon yang berkuasa.

Perbezaan utama antara MetaTrader4 dan MetaTrader5 terletak pada rangkaian produk CFD yang tersedia pada setiap satu. Platform MT4 memberi anda peluang untuk membuka kedudukan pada semua 6 kelas aset, manakala MT5 menyokong julat Saham yang lebih luas, dan cTrader tidak menyokong Saham atau Niaga Hadapan.

Ambil perhatian bahawa MetaTrader5 ialah platform ‘jaringan’ secara lalai. Ini bermakna bahawa perdagangan diagregatkan, dan lindung nilai tidak boleh dilakukan, walaupun kami boleh menyediakan versi 'lindung nilai' platform atas permintaan.

Dari segi kos, kami mengenakan spread pada semua produk kami, dengan spread FX pada platform cTrader umumnya jauh lebih rendah, tetapi dengan yuran komisen tetap. Anda boleh menyemak sebarang perbezaan dalam yuran/syarat dagangan merentas setiap platform pada halaman spesifikasi instrumen. Caj peralihan dan dividen juga boleh dikenakan: https://www.fxpro.com/commissions-swap-charges

Teknologi dagangan lanjutan & akses kecairan mendalam membolehkan kami menyediakan Pelaksanaan Pasaran yang berkualiti, dan mengekalkan statistik pelaksanaan yang sangat baik yang tersedia secara umum di tapak web kami: https://www.fxpro. com/pricing/model

Kami juga menawarkan jenis akaun Instant Execution klasik bersama-sama dengan platform Metatrader 4, dengan pilihan fixed spread tersedia.

Dari segi potensi pengguna, julat MetaTrader, termasuk MT5 dan MT4, adalah penyelesaian klasik, manakala cTrader (dibangunkan oleh Spotware) menyediakan rangkaian ciri moden yang lebih besar. Selain menyokong perdagangan lanjutan menggunakan sistem mekanikal seperti cBots dan EA, teknikal indcator dan analisis external, setiap jenis akaun menawarkan aplikasi desktop, web dan mobile, untuk memenuhi semua keperluan dagangan anda.

Sila ambil perhatian juga bahawa anda boleh membuka lebih daripada satu jenis akaun dan mengalami rangkaian penuh ciri dan syarat dagangan yang ditawarkan oleh FxPro.