info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 76.14% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.83% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.

Forex VPS from FxPro

Virtual Private Server FxPro (VPS) membolehkan anda memuat naik dan menjalankan MT4 Expert Advisors dan cAlgo Robot 24 jam sehari tanpa perlu menjaga terminal dagangan anda berjalan.

Anda boleh mengautomasikan dagangan anda, dan mendapat manfaat daripada mengurangkan kependaman dan jangan mengurangkan masa

2560 MB RAM/ 1 vCPU, 30 GB Disk Space, Windows 2012 / 2016, Linux Servers.

Pelayan maya kami disediakan oleh BeeksFX, peneraju dunia dalam infrastruktur VPS, dengan rekod yang menawarkan penyelesaian latensi rendah.

$30 setiap bulan

Percuma untuk akaun Premium

Transaksi 24h
berhari

Kurangkan kependaman

Kami melakukan transaksi anda di mana

Transaksi anda dibuat di Equinix LD5 London dan Amsterdam. Pelayan bersama dan serat kami disambungkan ke bank Tier 1 yang menyediakan kecairan melalui unit Quotix.

logoPusat Data FxPro di
EQUINIX
Layer-80306-copy-2

Panduan Pengguna VPS

Ketahui cara untuk menyediakan VPS dengan arahan mudah difahami dari kami

FxPro MT4 kalkulator

Muat turun platform dagangan yang paling popular dan pengalaman di bawah keadaan dagangan profesional FxPro.

Bagaimana memasang FxPro VPS?

Untuk bermula, sila isikan pendaftaran pendek di bawah. Wakil kami akan menghubungi anda tidak lama lagi untuk membincangkan pilihan komisen dan rakan kongsi anda.