Perdagangan mata wang Kripto CFD

Dagangan CFD pada Elektronik Wang dengan Broker Fx No. 1 Dunia 1 untuk mendapat manfaat daripada margin rendah dan pelaksanaan pesanan cepat.

Hadiah melaksanakan NDD

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 12 milliseconds, with up to 3,468 trades executed per second last year.

Memahami lebih lanjut mengenai model pelaksanaan arahan kami

Sebilangan besar pesanan diisi <13 ms

Sehingga 7,000 pesanan dilaksanakan sesaat

Pusat data mempunyai kependaman yang sangat rendah dengan lokasi yang sama

Pilih platform dagangan anda

Kami menyediakan pelanggan kami dengan pelbagai jenis platform dagangan desktop, web dan telefon termasuk platform FxPro, MetaTrader 4, MetaTrader 5 dan cTrader.

Bandingkan ciri dan fungsi akaun dagangan kami dengan Jadual Perbandingan Platform.

PlatformsPlatforms

Apakah CFD mata wang Kripto?

Wang elektronik adalah mata wang digital, yang didesentralisasi dicipta sebagai cara pertukaran. Pasaran wang elektronik menyediakan pilihan pelaburan baru untuk peniaga: bebas daripada perantara seperti kerajaan atau ejen yang bereputasi. Oleh itu, turun naik harga pada Cryptos didorong oleh banyak faktor seperti permintaan pasaran dan berita berkaitan.

Di FxPro, pelanggan boleh berdagang mata wang Kripto sebagai CFD secara berpasangan dengan USD. Pilih CFD mata wang kripto anda, pergi panjang atau pendek dan memanfaatkan perubahan trend harga.

Pelbagai peluang

Perdagangan CFD pada 2100+ produk dengan pelbagai jenis aset dengan akaun dagangan tunggal.

1   Berdasarkan lebih 110 Anugerah dari UK dan global

2   Ikuti Dasar Pelaksanaan Pesanan kami.