Temui Syarat Trading Unik FxPro

Syarat Pro untuk Semua Trader

Spread Rendah dan Stabil

Ucapkan selamat tinggal kepada penyebaran yang tidak dapat diramalkan! Kami menawarkan beberapa spread terendah dan paling stabil dalam industri.

Tahap Stop-Limit Rendah

Alami tahap stop-limit kami yang sangat rendah hanya 1 pip pada MT4/5 dan 0 pip yang luar biasa pada cTrader.

Perlindungan Imbangan Negatif

Nikmati perlindungan baki negatif, tanpa rasa takut kehilangan lebih daripada yang anda deposit.

Pelaksanaan Pesanan Ultra-Pantas

Manfaatkan trade sepantas kilat dan terus mendahului pasaran, dengan pelaksanaan pesanan dalam masa kurang dari 11 milisaat.

Pengurusan risiko yang tiada tandingan

Trade dengan mengetahui bahawa turun naik pasaran tidak akan menjejaskan modal yang disimpan dalam dompet anda.

Dipercayai & Selamat

Sertai broker dengan 20+ tahun pengalaman industri dan 100m+ dalam Modal Syarikat.

Sertai FxPro sekarang dan alami keadaan trading yang benar-benar membuat perubahan.

Kejayaan anda adalah misi kami, dan kami di sini untuk menyokong anda setiap langkah.

  • Platform Pemenang Anugerah

  • Sokongan Berbilang Bahasa 24/5

  • Teknologi Termaju

  • Kecairan yang tiada tandingan

8 Lesen perbankan dan kewangan Eropah, UK dan seluruh dunia

  • UK Flag
  • EU Flag
  • South Africa Flag
  • Bahamas Flag

testimonials

five-stars-raiting

Nikos Papadopoulos

FXPro ialah kuasa trading! Dengan antara muka mesra pengguna, pelaksanaan sepantas kilat, dan pelbagai jenis aset, ia adalah impian trader menjadi kenyataan. Ucapkan selamat tinggal kepada malam tanpa tidur dan hello kepada trade yang menguntungkan dengan FXPro di sebelah anda.

five-stars-raiting

Rolf Braun

Apa yang membezakan FXPro ialah kelajuan pelaksanaannya yang sepantas kilat. Dalam pasaran pantas hari ini, setiap detik penting, dan FXPro memastikan anda mengambil setiap peluang pada masa yang tepat, memberikan anda kelebihan daya saing.

five-stars-raiting

Lorenzo Moretti

Orang Fxpro menawarkan kepada saya semua yang saya perlukan sebagai trader profesional, ia sangat menarik betapa besarnya mereka dan berapa banyak yang telah mereka lakukan untuk trader. Mereka benar-benar cuba menjadikannya mudah.

five-stars-raiting

Perrot Marc-Antoine

Isyarat berfungsi dengan sempurna, dan saya menutup perjanjian dengan keuntungan 📈. Platform trading tidak mengecewakan saya! Terdapat pembetulan mendadak, dan saya memasuki pasaran dan menutup trade dengan cepat tanpa tergelincir. Semuanya berfungsi dengan sempurna berkat kelajuan platform dan kelajuan pelaksanaan pesanan.

five-stars-raiting

Saverio Lucchesi

FxPro ialah rakan kongsi yang sempurna untuk memulakan dan meneruskan trading. Saya mempunyai sedikit pengalaman trading dengan pasangan broker, tetapi di sini saya boleh melakukan lebih banyak lagi kerana keadaan. Sejujurnya, saya rasa semua orang boleh mencari sesuatu yang sesuai di sini.

five-stars-raiting

Harry Smith

Fxpro ialah broker trading yang sangat bagus. Kenapa saya tidak berhadapan dengan mereka lebih awal? Saya ingin menghabiskan lebih banyak masa di sana sebagai trader kerana setiap hari menguntungkan saya dalam fxpro. Mereka menawarkan syarat yang merupakan salah satu yang terbaik dalam industri dan ia benar-benar menjadikan anda memperoleh sedikit wang. Jadi jika saya mempunyai peluang, saya akan mula lebih awal tetapi saya menghabiskan banyak masa hanya untuk mencari rakan trading yang kukuh.

five-stars-raiting

Fernando

FxPro adalah broker segala-galanya. Spread yang sangat baik dan kompetitif

five-stars-raiting

Elliott Walsh

Dari hampir empat bulan pengalaman dengan Fxpro saya ingin mendakwa bahawa semua ulasan positif tentang broker adalah benar. Maksud saya, saya mempunyai pilihan yang paling luas di sini. Tambahan pula trading saya disertai dengan pelaksanaan terpantas yang pernah saya alami. Jadi tiada aduan apa-apa.

five-stars-raiting

Ramon Sanz

Semuanya hebat dengan Fxpro, ia benar-benar hebat. Bukan sahaja saya boleh trade banyak dan banyak instrumen di sini. tetapi juga infrastruktur keseluruhan agak boleh dipercayai. Terdapat lesen yang tersedia untuk setiap peniaga dalam setiap bidang kuasa yang mungkin.

Sertai barisan trader yang berjaya yang memilih FxPro

Terokai kemungkinan, meminimumkan risiko, dan memaksimumkan potensi anda dengan syarat trading kami yang unik.