Versi FxPro baru ....

Kami sentiasa berkembang untuk memenuhi keperluan pelanggan yang berubah, dan itu juga jenama kami.

FxPro
Kami bukan sahaja perniagaan, tetapi juga individu ...

Kami bersemangat dengan apa yang kami lakukan dan identiti jenama kami bercakap untuk dirinya sendiri. Kami telah memperkenalkan elemen baru yang mempamerkan nilai perniagaan kami sehingga anda dapat merasakan visi dan misi syarikat kami.

Memudahkan kerumitan

Transaksi boleh rumit, tetapi FxPro telah menjadikan ia mudah. Antara muka pengguna baru kami memberi tumpuan kepada menyampaikan mod transaksi kompleks dengan cara yang lebih mudah.

FxPro
Rangka kerja jenama kami terdiri daripada teras tetapi dinamik tetapi elemen dinamik yang bergabung untuk membentuk identiti jenama yang boleh dipercayai sambil mengekalkan tumpuan pelanggan yang kuat.
FxPro

Satu wordmark yang halus

Ikon jenama kami boleh mengambil banyak bentuk untuk menyesuaikan dengan lancar di platform, tetapi konsistensi mereka memastikan bahawa jenama kami dapat mengenali di mana pun ia muncul. Tandatangan baru kami mencerminkan nilai profesional kami sambil menekankan sifat berani jenama kami.

FxPro

Struktur masalah

Matlamat utama identiti jenama kami adalah untuk menyediakan anda dengan antara muka pengguna yang intuitif dan dioptimumkan dan sistem navigasi yang lebih baik yang membolehkan anda dengan cepat mencari maklumat yang anda perlukan.

FxPro

Membawa kehidupan ke skrin

Kami tidak hanya mahu bercakap dengan anda, kami mahu berinteraksi dengan anda. Itulah sebabnya kami memperkenalkan ciri-ciri menarik baru, gerakan bersepadu, dan elemen interaktif.

Setiap faktor ini berfungsi dengan tujuan - mereka membuat apa yang kami panggil syarikat kami
FxPro

Terus berhubung

Untuk memastikan anda tidak melepaskan peluang, kami telah berusaha keras untuk menjadikan pengalaman baru ini serasi sepenuhnya dengan peranti telefon anda.

FxPro

Kami mahu mendengar dari anda!

Maklum balas anda sangat penting kepada kami. Kami menghargai komen dan cadangan anda, dan kami akan menggunakannya untuk menilai kerja kami dan memperbaiki diri.

Identiti jenama kami yang indah mengungkapkan nilai teras kami - dedikasi kami kepada kecemerlangan, komitmen kami terhadap ketelusan dan dedikasi kepada para pelanggan kami.

Ikuti FxPro dan sertai komuniti