Syarat transaksi

Platform
MT5
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
MT5Perbezaan terapung
Minimum: 5.00Medium: 5.52
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
TickerBZUN.O
Tahap had dan tahap berhenti perintah4
Nilai 1 tick sesaham0.01 USD
Saiz kontrak minimum20 share
JawatankuasaNo
Turun naik harga minimum0.01 USD
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 share
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Saiz transaksi maksimum1000
Pendedahan maksima sesaham per akaun, USD100 000

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Terokai dunia dinamik saham BAOZUN INC-SPN ADR di FxPro. Dapatkan maklumat terkini mengenai harga saham semasa, prestasi pasaran, dan gambaran kewangan. Fahami posisi BAOZUN INC-SPN ADR di pasaran dengan analisis komprehensif kami, termasuk data historis dan prospek masa depan. Kekal terinformasi tentang trend pasaran terkini dan bagaimana ia mempengaruhi nilai saham BAOZUN INC-SPN ADR. Mulakan dagangan dengan FxPro hari ini dan manfaatkan potensi saham BAOZUN INC-SPN ADR dalam portfolio pelaburan anda.