GOLDEURO trading

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
8:04 ptg (Local)
Opens in 13h 46m
Tokyo
7:04 ptg (Local)
Opens in 13h 56m
London
11:04 pg (Local)
Opens in 20h 56m
New York
6:04 pg (Local)
Opens in 27h 26m

GOLDEURO chart live

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.45$ setiap 10k
Minimum: 1.8Medium: 2
Tahap had dan tahap berhenti cTrader0
Turun naik harga minimum0.01
Nilai 1 tick di setiao lot dalam USD1 EUR
Saiz 1 lot100 oz
Komisen$45 per million dollars traded
Saiz kontrak minimum0.01 lot
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 lot
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Waktu Transaksi (Waktu UK) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Logam berharga adalah produk yang sangat popular dan sering dicari oleh pelabur saham dan selamat dalam portfolio mereka. Emas sering dilihat sebagai tempat selamat, terutamanya semasa ketidakstabilan ekonomi. Mula berdagang emas dengan FxPro dan pelbagaikan portfolio anda.

Anda boleh berdagang emas dengan segera pada platform MT4, MT5 dan cTrader kami. Gunakan carta di atas untuk meneroka harga belian semasa bersama-sama dengan logam berharga, prestasi sejarah dan turun naik. Maklumat ini boleh digunakan untuk membuat keputusan termaklum apabila membeli atau menjual emas. Anda juga boleh membuka akaun demo percuma untuk berlatih sebelum dagangan emas pada akaun sebenar anda.

Jika anda berminat untuk mempelbagaikan portfolio anda, mulakan dagangan Emas oleh hubungi FxPro hari ini.