Dow Jones 30 Index futures

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
7:36 pg (Local)
Opens in 50h 14m
Tokyo
6:36 pg (Local)
Opens in 50h 24m
London
10:36 ptg (Local)
Opens in 57h 24m
New York
5:36 ptg (Local)
Opens in 63h 54m

Dow Jones 30 Index futures chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Dow Jones 30 adalah penanda aras prestasi yang menjejaki prestasi 30 syarikat AS terbesar, yang kebanyakannya disenaraikan di Bursa Saham New York.

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
MT5
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 5Medium: 7
Turun naik harga minimum1
Saiz 1 lotUS $ 5 x DJ Industrial
Nilai 1 tick5 USD
Saiz kontrak minimum0.01 lot
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 lot
Margin digunakan pada 1 lot **2.00%
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread

Dow Jones 30 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#DJ30_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#DJ30_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#DJ30_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#DJ30_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#DJ30_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#DJ30_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#DJ30_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#DJ30_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
Waktu Transaksi (Waktu UK) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
Closes daily between (09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:02:30 PM UK Time

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** Margin digunakan untuk maksimum 50 lot. Sila rujuk kepada Maklumat Leverage untuk kontrak niaga hadapan dalam kuantiti yang lebih besar