Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 141.50Medium: 150.62
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 MXN X USDMXN Rate
Saiz kontrak minimum1000 USD (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 USD
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

USD/MXN menggabungkan dua mata wang global penting: peso Mexico dan dolar AS. Ia terjejas teruk oleh hubungan antara ekonomi kedua-dua negara apabila mereka mempunyai hubungan geografi, politik dan komersial yang rapat, mewujudkan motif yang menarik. Mata wang Mexico mempunyai sedikit kesan kepada jiran AS, tetapi mata wang yang mendahului ia cenderung untuk mengatasi pergerakan seterusnya. Sebuah penemuan yang merangsang di luar pasangan matawang utama, produk ini sesuai untuk pelabur berpengalaman yang mempunyai toleransi risiko tinggi.

Untuk melabur hari ini, hubungi FxPro.