pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.28% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 Bayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0
Rendah: 0Perbezaan {{platformType}} terapungHigh: 0
Sesi dagangan saham global
Sydney
3:55 ptg (Lokal)
Waktu Tutup 0j 17m
Tokyo
1:55 ptg (Lokal)
Waktu Tutup 1j 5m
London
5:55 pg (Lokal)
Waktu Buka 2j 5m
New York
12:55 pg (Lokal)
Waktu Buka 8j 35m
No chart data
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 0.70Medium: 0.85
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 NZD X USDNZD Rate
Saiz kontrak minimum1000 NZD (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 NZD
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan NZDUSD, AUDUSD boleh berubah di atas maksimum yang dinyatakan pada setiap hari Rabu, dalam tempoh dari pukul 08:00 PM - 11:00 PM (GMT).

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Dikenali sebagai 'Kiwi', NZD/USD merupakan salah satu daripada sepuluh pasangan berdagang di dunia. Seperti dolar Australia, mata wang New Zealand telah mendapat manfaat daripada ledakan komoditi sejak beberapa dekad yang lalu. Pasangan ini mewakili hubungan antara dua ekonomi paling berpengaruh di dunia. Inilah sebabnya populariti pasangan ini telah berkembang pesat dalam beberapa tahun kebelakangan ini, ke mana Reserve Bank of New Zealand terpaksa melaksanakan langkah-langkah diskaun pada tahun 2012. Ia sesuai dengan semua Semua orang, dari pelabur baru kepada peniaga profesional.

Jika anda ingin melabur dalam pasangan NZD/USD, sila hubungi FxPro hari ini.