Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Tetap
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 0.20Medium: 0.48
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 GBP X USDGBP Rate
Saiz kontrak minimum1000 GBP (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 GBP
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** Keadaan pasaran yang tidak normal merujuk kepada Seksyen 10.6 dalam Polisi Pelaksanaan Pesanan FxPro Financial Services Ltd, dalam titik 10.7 dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro UK Limited dan dalam titik 10.6dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro Global Markets Ltd.

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan tetap dikenakan hanya untuk 'Pelaksanaan segera', semua pesanan lain akan tertakluk kepada Dasar Pelaksanaan Pesanan

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

GBP/USD adalah salah satu produk tertua dan paling banyak diperdagangkan di dunia. Ia dianggap sebagai salah satu daripada empat "pasangan wang yang kuat" dan mempunyai pengaruh yang besar. Pasangan ini, yang dikenali sebagai "The Cable," berkaitan dengan kabel kabel transatlantik yang berfungsi sebagai mata wang bagi dua ekonomi utama di seluruh dunia. . GU adalah sentiasa pasangan kegemaran orang untuk berdagang, dari pelabur baru kepada pelabur profesional yang paling berpengalaman.

Untuk menambah GBP/USD dalam portfolio anda, hanya hubungi FxPro hari ini.

Pada halaman ini anda akan menemui kadar forex paun sterling - dalam masa nyata. Mata wang pertama pasangan GBP ialah paun sterling. Mata wang kedua pasangan USD ialah dolar AS. Seperti kebanyakan pasangan silang mata wang, kombinasi ini sangat sesuai untuk pedagang berpengalaman. Pergerakan carta sukar diramal dan agak tidak stabil. Walau bagaimanapun, ini tidak akan menjadi halangan bagi pedagang yang berpengalaman: platform FxPro mengandungi lebih daripada 50 penunjuk teknikal untuk menjalankan analisis yang mendalam. Turut dihantar terus ke platform ialah idea dagangan harian daripada Trading Central. Memahami komponen asas, perlu diperhatikan bahawa UK meninggalkan EU dan proses Brexit berjanji akan berlarutan (dengan mengambil kira kemungkinan akibat). Jika kita melihat ekonomi British mengikut sektor, tidak disangka-sangka bukan perkhidmatan yang diutamakan, seperti yang biasa berlaku di negara maju, tetapi industri. Perdagangan negara berada di tempat kedua. Bahagian pertanian adalah kira-kira 1% daripada KDNK. Carta dalam talian bagi kadar pertukaran GBP ke USD membolehkan anda memahami pada tahap mana sebut harga aset berada pada masa ini. Berdasarkan situasi pasaran semasa, peniaga membuat keputusan mengenai strategi perdagangan yang akan mereka ikuti pada siang hari. Jika anda berminat untuk berdagang pasangan mata wang GBPUSD, sila daftar dengan FxPro dengan mengklik butang biru di bahagian atas halaman, atau hubungi terus pasukan sokongan kami.