pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.28% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 Bayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0
Rendah: 0Perbezaan {{platformType}} terapungHigh: 0
Sesi dagangan saham global
Sydney
2:12 ptg (Lokal)
Waktu Tutup 2j 0m
Tokyo
12:12 ptg (Lokal)
Waktu Tutup 2j 48m
London
4:12 pg (Lokal)
Waktu Buka 3j 48m
New York
11:12 ptg (Lokal)
Waktu Buka 10j 18m
No chart data
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 110.80Medium: 142.69
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 SEK X USDSEK Rate
Saiz kontrak minimum1000 GBP (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 GBP
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Kesan GBP/SEK sebahagian besarnya dipengaruhi oleh korelasi antara dua ekonomi utama Eropah: United Kingdom dan Sweden. Oleh kerana hubungan politik, ekonomi dan perdagangan yang rapat dengan Zon Eropah, negara-negara ini dipengaruhi oleh banyak faktor yang sama, oleh itu nilai turun naik selalunya selari dengan satu sama lain. Atas sebab ini, pasangan matawang ini agak diramalkan dan merupakan pilihan yang ideal untuk peniaga yang mahukan kejayaan pertama melebihi empat pasangan matawang.

Jika anda fikir pasangan GBP/SEK mungkin sesuai untuk katalog anda, sila hubungi team kami sekarang untuk melihat bagaimana boleh membantu anda.