Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 1.10Medium: 1.86
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 NZD X USDNZD Rate
Saiz kontrak minimum1000 GBP (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 GBP
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

GBP/NZD tidak diniagakan dengan kerap tetapi masih mempunyai sejumlah besar pengikut, kebanyakannya berpengalaman profesional dengan toleransi risiko tinggi. Kesannya sangat dipengaruhi oleh hubungan antara dua ekonomi utama di dunia: United Kingdom dan New Zealand. Pasangan ini dikenali untuk turun naik dan tidak normal dalam pergerakan pasaran, yang bermaksud bahawa ia perlu diniagakan dengan berhati-hati. Walau bagaimanapun, bagi para pelabur yang berpengalaman, ia menawarkan peluang untuk memperoleh keuntungan besar kerana risiko yang dibawa.

Jika anda mahu melabur dalam pasangan ini hubungi team FxPro kami sekarang.