pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.28% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 Bayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0
Rendah: 0Perbezaan {{platformType}} terapungHigh: 0
Sesi dagangan saham global
Sydney
7:54 pg (Lokal)
Waktu Buka 1j 56m
Tokyo
5:54 pg (Lokal)
Waktu Buka 3j 6m
London
9:54 ptg (Lokal)
Waktu Buka 10j 6m
New York
4:54 ptg (Lokal)
Waktu Buka 16j 36m
No chart data
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 70.10Medium: 111.82
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 NOK X USDNOK Rate
Saiz kontrak minimum1000 GBP (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 GBP
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Kesan GBP/NOK sangat dipengaruhi oleh korelasi antara dua negara Eropah yang penting: United Kingdom dan Norway. Seperti banyak mata wang Eropah, ketidaktentuan nilai antara kedua-dua mata wang ini selari selari dengan hubungan ekonomi, politik dan kewangan yang rapat dengan zon Euro. Jumlah dagangan yang rendah menjadikan mudah turun naik dan turun naik yang tidak dijangka ke atas empat pasangan mata wang yang kukuh tetapi masih boleh menjadi pelaburan ideal bagi mereka yang mencari pasangan risiko yang boleh dipercayai untuk mempelbagaikan poftfolio mereka.

Jika anda mahu melabur hari ini, sila hubungi team FxPro kami sekarang.