Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
MT4 Tetap
MT5
Perintah perlaksanaan
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: N/AMedium: 1.46
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah10 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 EUR X USDEUR Rate
Saiz kontrak minimum0.01 lots
Saiz 1 lot100000 units
Nilai 1 tick di setiap lot dalam USD1 EUR / USDEUR Rate
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** Keadaan pasaran yang tidak normal merujuk kepada Seksyen 10.6 dalam Polisi Pelaksanaan Pesanan FxPro Financial Services Ltd, dalam titik 10.7 dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro UK Limited dan dalam titik 10.6dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro Global Markets Ltd.

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan tetap dikenakan hanya untuk 'Pelaksanaan segera', semua pesanan lain akan tertakluk kepada Dasar Pelaksanaan Pesanan

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Pasangan EUR/USD adalah pasangan dagangan paling banyak di dunia, dan ia mempunyai tempat yang layak di 'empat pasangan kuat'. Ia menghubungkan dua ekonomi terbesar dan paling berpengaruh di dunia: zon euro dan Amerika Syarikat. Pasangan ini sangat tidak menentu: Sejak awal tahun 1999, ia telah mengalami banyak ketidakstabilan. Krisis hutang Eropah mempunyai kesan yang signifikan terhadap hubungan antara kedua-dua mata wang baru-baru ini, dan impaknya masih dirasai hari ini. Walau bagaimanapun, kepopularannya bermakna bahawa banyak maklumat tersedia, menjadikannya sesuai untuk kedua-dua pemula dan berpengalaman pelabur.

Untuk melabur dalam pasangan matawang EUR/USD sekarang, hubungi FxPro hari ini.

Pasangan mata wang EURUSD mungkin yang paling terkenal dan mendapat permintaan di pasaran Forex. Pilihan yang memihak kepada mereka biasanya dibuat oleh kedua-dua pedagang pemula dan berpengalaman. Ini kerana kadar pertukaran euro/dolar sesuai untuk analitik, kedua-duanya menggunakan penunjuk teknikal dan menggunakan analisis asas. Mata wang pertama pasangan EUR ialah euro. Mata wang kedua pasangan USD ialah dolar AS. Memandangkan euro ialah mata wang negara EU, dalam Kalendar Ekonomi di tapak web FxPro, anda harus terlebih dahulu memberi perhatian kepada penerbitan statistik untuk wilayah tertentu ini. Dolar bergantung pada berita penting dari Amerika Syarikat: kedua-dua yang boleh didapati dalam Kalendar Ekonomi, dan yang hanya boleh dipelajari dengan menonton siaran langsung sidang akhbar Fed. Keputusan mengenai kadar faedah di Amerika Syarikat adalah salah satu peristiwa makroekonomi yang paling penting. Tidak menghairankan bahawa pasangan euro/dolar sentiasa bertindak balas terhadap sebarang perubahan dalam nilai ini. Walau bagaimanapun, pasaran paling berminat dengan komen ketua Rizab Persekutuan, di mana dia cuba memberi petunjuk mengenai perjalanan masa depan dasar monetari negara. Untuk memulakan dagangan, anda perlu membuat akaun dengan FxPro, serta memuat turun platform dagangan atau menggunakan versi web: terus dalam pelayar, buka carta EURUSD dalam talian. Jika anda masih belum mempunyai maklumat log masuk peribadi anda, luangkan masa beberapa minit untuk mendaftar hari ini dengan mengklik butang biru di bahagian atas halaman atau hubungi terus pasukan sokongan kami.