pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.28% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 Bayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0
Rendah: 0Perbezaan {{platformType}} terapungHigh: 0
Sesi dagangan saham global
Sydney
3:47 ptg (Lokal)
Waktu Buka 42j 3m
Tokyo
2:47 ptg (Lokal)
Waktu Buka 42j 13m
London
6:47 pg (Lokal)
Waktu Buka 49j 13m
New York
1:47 pg (Lokal)
Waktu Buka 55j 43m
No chart data
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Tetap
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: N/AMedium: 0.34
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 EUR X USDEUR Rate
Saiz kontrak minimum1000 EUR (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** Keadaan pasaran yang tidak normal merujuk kepada Seksyen 10.6 dalam Polisi Pelaksanaan Pesanan FxPro Financial Services Ltd, dalam titik 10.7 dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro UK Limited dan dalam titik 10.6dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro Global Markets Ltd.

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan tetap dikenakan hanya untuk 'Pelaksanaan segera', semua pesanan lain akan tertakluk kepada Dasar Pelaksanaan Pesanan

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Pasangan EUR/USD adalah pasangan dagangan paling banyak di dunia, dan ia mempunyai tempat yang layak di 'empat pasangan kuat'. Ia menghubungkan dua ekonomi terbesar dan paling berpengaruh di dunia: zon euro dan Amerika Syarikat. Pasangan ini sangat tidak menentu: Sejak awal tahun 1999, ia telah mengalami banyak ketidakstabilan. Krisis hutang Eropah mempunyai kesan yang signifikan terhadap hubungan antara kedua-dua mata wang baru-baru ini, dan impaknya masih dirasai hari ini. Walau bagaimanapun, kepopularannya bermakna bahawa banyak maklumat tersedia, menjadikannya sesuai untuk kedua-dua pemula dan berpengalaman pelabur.

Untuk melabur dalam pasangan matawang EUR/USD sekarang, hubungi FxPro hari ini.