Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 116.60Medium: 259.27
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 TRY X USDTRY Rate
Saiz kontrak minimum1000 EUR (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Pasangan EUR/TRY tidak didagangkan secara meluas di luar Turki, tetapi masih mempunyai kepentingan yang besar. Prestasi gabungan ini sangat dipengaruhi oleh korelasi antara dua ekonomi global penting: zon Euro dan Turki. Lira Turki tidak berkait rapat dengan Euro sebagai mata wang Eropah banyak, ia sering mempunyai bola bergerak, kerana hubungan kewangan dan komersial yang rapat antara kedua-dua. Alat yang sangat baik untuk mempelbagaikan, pasangan ini paling sesuai untuk pelabur yang berpengalaman.

Untuk menambah EUR/TRY ke portfolio anda, hubungi kami sekarang.