Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Tetap
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: N/AMedium: 1.06
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 JPY X USDJPY Rate
Saiz kontrak minimum1000 EUR (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** Keadaan pasaran yang tidak normal merujuk kepada Seksyen 10.6 dalam Polisi Pelaksanaan Pesanan FxPro Financial Services Ltd, dalam titik 10.7 dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro UK Limited dan dalam titik 10.6dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro Global Markets Ltd.

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan tetap dikenakan hanya untuk 'Pelaksanaan segera', semua pesanan lain akan tertakluk kepada Dasar Pelaksanaan Pesanan

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

EUR / JPY secara meluas dianggap sebagai perdagangan selamat dan ia menjadi semakin popular di kalangan pelabur. Pasangan mata wang dikaitkan dengan pergerakan yang kuat dan walaupun sering dibandingkan dengan pasangan EUR / GBP, ia biasanya bergerak hampir dua kali ganda dari segi pip. Sejak kebelakangan ini, Yen Jepun telah meningkat, dan penghargaan ini dijangka berterusan pada masa hadapan. Sifat pelik pasangan ini menjadikannya paling sesuai untuk pedagang trend.

Pasangan mata wang ini adalah ukuran ekonomi Jepun yang sangat baik berbanding dengan Eropah. Apabila berita keluar, prospek semasa setiap negara dicerminkan pada pergerakannya, sebagai peraturan.

Perlu diingat bahawa Jepun sangat bergantung pada eksport minyak, jadi lonjakan harga Brent dapat menyebabkan penurunan yen yang ketara. Secara amnya, EUR / JPY sangat sesuai untuk perdagangan jangka panjang dan sederhana. Julat harian purata adalah 112 mata.

Jika anda berminat untuk berdagang pasangan mata wang EUR / JPY, hubungi FxPro hari ini.