pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.28% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 Bayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0
Rendah: 0Perbezaan {{platformType}} terapungHigh: 0
Sesi dagangan saham global
Sydney
8:10 pg (Lokal)
Waktu Buka 1j 40m
Tokyo
6:10 pg (Lokal)
Waktu Buka 2j 50m
London
10:10 ptg (Lokal)
Waktu Buka 9j 50m
New York
5:10 ptg (Lokal)
Waktu Buka 16j 20m
No chart data
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 30.20Medium: 30.98
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 HKD X USDHKD Rate
Saiz kontrak minimum1000 EUR (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Prestasi pasangan matawang EUR/HKD ditentukan oleh dua ekonomi utama di dunia: Hong Kong dan zon Euro. Pasangan ini terkenal dengan ketidaktentuan yang tinggi yang datang dari banyak faktor yang membawa kepada keadaan kewangan kedua-dua mata wang ini. Risiko yang tinggi dan tidak menentu, hubungan pasangan mata wang yang dicirikan oleh ketidakpastiannya. Walau bagaimanapun, di tangan pelabur yang berpengalaman, pasangan itu membuat keuntungan yang besar. Ini adalah pilihan yang ideal untuk pelabur profesional yang mempunyai pendekatan liberal untuk berdagang.

Kenapa tidak melabur hari ini?