pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 84.60% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.

EURGBP - Euro / Paun British

Semalaman untuk pesanan jualan: 1.4409 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: -6.0039 Points
Rendah: 0.88459Perbezaan MT5 terapungTinggi: 0.88586
Sesi dagangan saham global
Sydney
3:40 ptg (Lokal)
Waktu Tutup 0j 32m
Tokyo
1:40 ptg (Lokal)
Waktu Tutup 1j 20m
London
4:40 pg (Lokal)
Waktu Buka 3j 20m
New York
12:40 pg (Lokal)
Waktu Buka 8j 50m

EURGBP Carta Dagangan

D1
W1
M1
No chart data
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Tetap
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 0.50Medium: 0.83
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 GBP X USDGBP Rate
Saiz kontrak minimum1000 EUR (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** Keadaan pasaran yang tidak normal merujuk kepada Seksyen 10.6 dalam Polisi Pelaksanaan Pesanan FxPro Financial Services Ltd, dalam titik 10.7 dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro UK Limited dan dalam titik 10.6dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro Global Markets Ltd.

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan tetap dikenakan hanya untuk 'Pelaksanaan segera', semua pesanan lain akan tertakluk kepada Dasar Pelaksanaan Pesanan

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Pasangan EUR/GBP adalah salah satu pasangan yang paling banyak diperdagangkan dalam pasaran pertukaran asing, mendapat tempat di buku-buku ribuan peniaga di seluruh dunia. Ia berkahwin dengan dua ekonomi ekonomi dan kewangan yang paling penting di Eropah. Terima kasih kepada saling ketergantungan mereka, ini adalah mata wang yang agak stabil, dengan ketidakstabilan daripada kebanyakan EUR dan GBP. Ia sangat dipengaruhi oleh tindakan Bank of England dan Bank Pusat Eropah. Walaupun risiko rendah dan ramalan yang tinggi menjadikannya pilihan yang baik untuk peniaga-peniaga baru serta pelabur yang lebih berpengalaman.

Melabur dalam pasangan EUR/GBP anda hari ini dengan FxPro.