Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 0.70Medium: 0.94
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 CHF X USDCHF Rate
Saiz kontrak minimum1000 CAD (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 CAD
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

CAD / CHF bukanlah antara pasangan yang paling dicari, namun ia masih mempunyai pengikut yang cukup besar. Prestasinya bergantung kepada korelasi antara dua ekonomi utama dunia: Kanada dan Switzerland. Prestasi pasangan ini sering serupa dengan USD / CHF, walaupun cenderung turun naik lebih kerap kerana jumlah perdagangan yang rendah. Di tangan yang berpengalaman, ia boleh membuat tambahan yang indah kepada portfolio pelabur yang bijak.

Gabungan mata wang negara dengan ekonomi yang berbeza akan mewujudkan campuran ketidakstabilan dan percanggahan yang nyata-tetapi tidak, dengan CAD/CHF semuanya ternyata sebaliknya. Pelabur jangka panjang dalam Forex menggunakannya untuk mempelbagaikan risiko mereka terhadap aset lain.

Ekonomi Kanada, terutamanya menerima pendapatan daripada eksport barangan dan bahan mentah, sebahagian besarnya bergantung pada penunjuk seperti harga untuk pembawa tenaga, kayu dan gandum. Kanada memainkan peranan besar kerana hubungan perdagangan dengan Amerika Syarikat, rakan perdagangan dan ekonomi utamanya.

Jika anda berminat untuk berdagang pasangan mata wang CAD / CHF, hubungi FxPro hari ini dan buka akaun dagangan dalam beberapa minit.