pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.28% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 Bayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0
Rendah: 0Perbezaan {{platformType}} terapungHigh: 0
Sesi dagangan saham global
Sydney
2:23 ptg (Lokal)
Waktu Tutup 1j 49m
Tokyo
12:23 ptg (Lokal)
Waktu Tutup 2j 37m
London
4:23 pg (Lokal)
Waktu Buka 3j 37m
New York
11:23 ptg (Lokal)
Waktu Buka 10j 7m
No chart data
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 60.80Medium: 70.55
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 PLN X USDPLN Rate
Saiz kontrak minimum1000 AUD (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 AUD
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Kombinasi mata wang AUD/PLN biasanya tidak didagangkan di UK, tetapi ia masih boleh melengkapkan penyenaraian anda. Prestasinya bergantung kepada kemudahubahan antara dua ekonomi utama: Poland dan Australia. Dasar-dasar kewangan yang berbeza dari kedua negara ini bermakna bahawa hubungan di antara mereka sering tidak dapat diramalkan, tetapi risiko tinggi yang dikaitkan dengan pasangan ini bermakna ia dapat membawa ganjaran yang signifikan di tangan rumah. pelaburan berpengalaman.

Jika anda fikir AUD/PLN akan bagus untuk portfolio anda, sila hubungi FxPro hari ini untuk melihat bagaimana kami dapat membantu anda.