Panel kawalan pedagang.
Kemas kini maklumat pasaran cepat

Ketahui mata wang yang sebenarnya bergerak, perhatikan semua jawatan terbuka pelanggan, semak tawaran dari masa ke masa dan banyak lagi.

Halaman Gambaran Keseluruhan pedagang FxPro adalah cara yang mudah dan intuitif untuk memahami dengan cepat apa yang berlaku di pasaran mata wang dunia.

Wang Movers

Lokasi Pelanggan

Harga ticker

Sesi dagangan saham global
Sydney
9:31 ptg (Local)
Opens in 36h 19m
Tokyo
8:31 ptg (Local)
Opens in 36h 29m
London
12:31 ptg (Local)
Opens in 43h 29m
New York
7:31 pg (Local)
Opens in 49h 59m

Halaman Gambaran Keseluruhanpedagang FxPro adalah tambahan hebat kepada carta mata wang pada platform perdagangan anda

Gunakan panel kawalan FxPro bersama-sama dengan Kalendar Forex untuk meningkatkan perdagangan anda

Mudah merancang hari dagangan anda dalam beberapa minit dengan Kalendar Ekonomi. Sementara itu, ikuti Panel Kawalan FxPro untuk memahami dengan cepat apa yang berlaku di pasaran kewangan

Lihat kalendar ekonomi
browser calendar