Menghadapi masalah membiayai
akaun FxPro anda menggunakan kad?

Kami bersedia membantu!

Ikuti arahan di bawah untuk menyelesaikan isu deposit anda secepat mungkin.

Makluman Had

Sila ambil perhatian bahawa anda hanya boleh membuat dua percubaan deposit yang tidak berjaya dalam masa 10 minit. Jika anda terus membuat pembayaran yang gagal lagi, kad anda mungkin disekat oleh bank anda. Ini adalah langkah yang perlu untuk mengelakkan transaksi penipuan dibuat.

Jika pengesyoran di atas gagal menyelesaikan isu, cuba hubungi bank anda, mengikut cadangan di bawah.

Semak baki.

Pastikan kad anda mempunyai dana yang mencukupi untuk membuat pembayaran. Anda biasanya boleh mengetahui jumlah baki melalui platform akaun bank peribadi anda (di tapak web, aplikasi telefon bimbit atau melalui permintaan SMS). Jika baki kad tidak mencukupi, anda perlu menambah nilainya terlebih dahulu.

Minta semula kod pengesahan.

Pastikan anda memasukkan kata laluan sekali sahaja yang dihantar oleh bank melalui SMS dengan betul. Jika ralat telah berlaku, anda perlu menaip semula data kad dalam FxPro Direct, sebelum meminta kod 3D-secure sekali lagi.

Semua soalan yang berkaitan dengan 3D-secure – seperti menerima atau memasukkan kod – hendaklah dihalakan ke bank anda, menggunakan nombor telefon hubungan yang ditunjukkan di belakang kad.

Semak sekatan perbankan.

Pastikan had kad anda tidak dilampaui oleh pembayaran baharu; juga ketahui sama ada ia menyokong transaksi pembayaran dalam talian.

Anda harus mencari maklumat di atas dalam akaun bank peribadi dalam talian anda. Jika anda masih tidak dapat menyelesaikan masalah anda, kami menasihatkan anda menghubungi pengeluar kad.

Penyelesaian utama
Kembali ke halaman pembayaran
Hubungi kami:
RU: 8 (800) 100 6234
KZ: +7 (727) 349 3312
UKR: 0 800 800 151
UK: +44 (0) 203 151 5550