FxPro mengumumkan perkembangan utama dalam operasi globalnya

FxPro Financial Services Inc (FxPro), Broker forex terkemuka hari ini mengumumkan pembangunan utama dalam perniagaan globalnya - FxPro UK Ltd dibuka untuk perniagaan dan akan mengendalikan model agensi.

Pelanggan FxPro UK Ltd akan mendapat manfaat daripada persekitaran transaksi dunia sebenar.

FxPro UK Ltd kumpulkan dan kutip kutipan dari bank terkemuka, termasuk Deutsche Bank, UBS dan Morgan Stanley, dan dihantar terus kepada pelanggan untuk memastikan mereka sentiasa menerima harga yang paling kompetitif.

Dengan menyerahkan pesanan anda kepada harga petikan / bidaan terbaik daripada lebih 10 pembekal kecairan dan hanya caj ditandakan pada perbezaan atau komisen benar-benar telus, benar-benar kepentingan FxPro konsisten dengan pelanggan mereka.

Di samping itu, di bawah perlindungan global FxPro, para pelanggan boleh membuka akaun mereka secara terus dengan salah satu daripada tiga syarikat yang diuruskan secara berasingan - Ini termasuk FxPro UK Ltd yang berpusat di London, yang dikendalikan oleh Lembaga Perkhidmatan Kewangan (FSA dulu) .

FxPro telah membuat usaha bersepadu sepanjang beberapa tahun yang lalu untuk menjadikan ketelusan bukan sahaja menjadi asas kepada model perniagaannya tetapi juga untuk menggalakkannya dalam industri FX yang lebih luas. Ia kini diberi kuasa oleh FCA dan CySEC dan walaupun sebuah syarikat swasta menerbitkan data pengendalian suku tahunannya dalam talian. Beliau juga merupakan ahli State Securities Group Securities Compliance (SHCOG).

diikuti dengan pembukaan pejabat FxPro di Australia tahun lepas, Perkembangan perkhidmatan FxPro UK Ltd dan peralihan kepada model peniaga merupakan peristiwa penting dalam proses FxPro menjadi broker FX pilihan di dunia.

Denis Sukhotin, Pengasas FxPro berkomentar:

“FxPro dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran FxPro UK Ltd dan kelulusannya untuk mengendalikan model agensinya. Diikuti kejayaan tahun lepas oleh platform ECN cTrader dengan dasar 'tiada platform perdagangan sebenar' kami, Kami membuat satu lagi lompatan besar dalam menyelaraskan kepentingan kami dengan pelanggan kami melalui peralihan lengkap kepada model agensi di semua platform kami. Dengan menghapuskan kemungkinan konflik antara kepentingan pelanggan dan broker di meja perdagangan, Kami percaya kami dapat menyediakan pelanggan dengan harga FX dan perkhidmatan harga yang lebih telus. Sebagai pelanggan runcit FX menjadi lebih canggih dan lebih berpengalaman, kami percaya bahawa permintaan untuk model yang dibuat telus dan boleh dipercayai telah menjadi penggerak utama dalam industri. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar