SILVER trading

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
7:39 ptg (Local)
Opens in 14h 11m
Tokyo
6:39 ptg (Local)
Opens in 14h 21m
London
10:39 pg (Local)
Opens in 21h 21m
New York
5:39 pg (Local)
Opens in 27h 51m

SILVER chart live

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.45$ setiap 10k
Minimum: 0.018Medium: 0.028
Tahap had dan tahap berhenti cTrader0
Turun naik harga minimum0.001
Nilai 1 tick di setiao lot dalam USD5 USD
Saiz 1 lot5000 oz
Komisen$45 per million dollars traded
Saiz kontrak minimum0.01 lot
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 lot
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Waktu Transaksi (Waktu UK) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Selepas emas, perak adalah logam paling berharga yang didagangkan. Perak diakui oleh peniaga dan dianggap sebagai salah satu aset paling berharga untuk melabur.

Anda boleh berdagang Perak dengan segera pada platform MT4, MT5 dan cTrader kami. Masuk melalui carta di atas dan temukan tawaran harga dan harga semasa perak, serta prestasi dan nilai sejarahnya.

Jika anda berminat untuk mempelbagaikan portfolio anda, mulakan dagangan Perak oleh hubungi FxPro hari ini.