PLATINUM trading

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
6:43 ptg (Local)
Opens in 63h 7m
Tokyo
5:43 ptg (Local)
Opens in 63h 17m
London
9:43 pg (Local)
Closes in 6h 47m
New York
4:43 pg (Local)
Opens in 4h 47m

PLATINUM chart live

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.45$ setiap 10k
Minimum: 4.12 USDMedium: 7.75
Tahap had dan tahap berhenti cTrader0
Turun naik harga minimum0.01
Saiz 1 lot100 oz
Nilai 1 tick di setiao lot dalam USD1 USD
LeverageDynamic leverage applies. Please refer to the symbol specifications on your trading platform
Komisen$45 per million dollars traded
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday 08:00 AM - Friday 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 08:00 AM UK time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

1: Bagi pelanggan FxPro Financial Services Limited dan FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Logam berharga adalah alat perdagangan yang sangat popular dan sering disukai oleh peniaga yang mencari keselamatan dan keselamatan dalam portfolio pilihan mereka. Platinum sering dilihat sebagai tempat selamat untuk pedagang, terutama ketika ketidakstabilan ekonomi. Mulakan dagangan Platinum dengan FxPro dan pelbagaikan portfolio anda.