pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 83.39% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.

Swiss 20 Spot Index CFD indeks

Swiss 20 Spot Index CFD indeks ({{name}}): Real-time quotes and charts

Semalaman untuk pesanan jualan: -0.4789 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: -1.2575 Points
Rendah: 11314.10Perbezaan MT5 terapungHigh: 11442.10
Sesi dagangan saham global
Sydney
5:03 ptg (Lokal)
Waktu Buka 16j 47m
Tokyo
4:03 ptg (Lokal)
Waktu Buka 16j 57m
London
8:03 pg (Lokal)
Waktu Buka 23j 57m
New York
3:03 pg (Lokal)
Waktu Buka 30j 27m

Swiss 20 Spot Index CFD carta

D1
W1
M1
No chart data
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

What is Swiss 20 Spot Index CFD indeks ({{name}})

Swiss20 adalah indeks 20 saham terbesar dan paling cair di Switzerland. Saham di Swiss20 mencakup kira-kira 90% daripada permodalan pasaran semua syarikat dari Switzerland dan Liechtenstein yang disenaraikan di Swiss SIX Exchange. Akibatnya, indeks ini sering dianggap sebagai ukuran ekonomi Switzerland secara umum.

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTrader
Minimum: 730.00Medium: 1,192.37
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Saiz kontrak minimum0.01 Index
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 Index
Nilai 1 tick1 CHF
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Cara kami melaksanakan CFD Indeks

Apabila anda membuka kedudukan CFD pada indeks dengan kami, ia akan diagregatkan dan dipadankan dengan kedudukan pelanggan FxPro lain dalam pasaran yang sama. Sebarang lebihan pendedahan daripada had dalaman kami yang telah ditetapkan dilindung nilai dengan pembekal kecairan kami.

FxPro Aktiviti syarikat

Pelarasan harga boleh digunakan untuk menghapuskan kesan ke atas akaun dagangan pelanggan daripada tindakan korporat. Keperluan margin mungkin tertakluk kepada perubahan sebelum pengumuman pendapatan atau sebarang tindakan korporat.

Dividen

Jika anda memegang jawatan terbuka pada saham atau Indeks pada permulaan hari perniagaan (Masa Pelayan 00:00), yang bertepatan dengan tarikh ex-tarikh aset pendasar masing-masing, dividen dibayar (atau dicaj dalam kes pendek jawatan). Untuk kedudukan Beli, pembayaran akan bersih daripada sebarang implikasi cukai pegangan.

Cukai pegangan bergantung pada negara tempat stok itu berdomisil, dan pelanggan bertanggungjawab melaporkan cukai pegangan di negara tempat tinggal masing-masing.