US Sugar No.11 futures

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
7:38 ptg (Local)
Opens in 62h 12m
Tokyo
6:38 ptg (Local)
Opens in 62h 22m
London
10:38 pg (Local)
Closes in 5h 52m
New York
5:38 pg (Local)
Opens in 3h 52m

US Sugar No.11 futures chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Pasaran gula global adalah besar dan gula No.11 adalah kontrak standard untuk perdagangan gula mentah. Pengeluar dan pengeksport gula terbesar ialah Brazil.

Syarat transaksi

Platform
MT4
MT4
MT5
Padankan perintah
Padanan pesanan segera
Padanan pesanan segera
Pemadanan pesanan pasaran
MT4Perbezaan terapung
Minimum: 0.03Medium: 0.04
Turun naik harga minimum0.01
Saiz 1 lot112,000 LB
Nilai 1 tick11.20
Saiz kontrak minimum0.01 lot
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 lot
Margin digunakan pada 1 lot **2.00%
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Tahap had dan tahap berhenti perintah0.08

US Sugar No.11 Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Sugar_H2026/09/201926/02/202028/02/2020
May 2020#Sugar_K2026/02/202028/04/202030/04/2020
July 2020#Sugar_N2028/04/202026/06/202030/06/2020
October 2020#Sugar_V2026/06/202028/09/202030/09/2020
March 2021#Sugar_H2128/09/202024/02/202126/02/2021
May 2021#Sugar_K2124/02/202128/04/202130/04/2021
July 2021#Sugar_N2128/04/202128/06/202130/06/2021
October 2021#Sugar_V2128/06/202128/09/202130/09/2021
Waktu Transaksi (Waktu UK) Monday - Friday: 08:30 AM - 06:00 PM
Closes daily between (06:00 PM - 08:30 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:06:00 PM UK Time

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** Margin digunakan untuk maksimum 50 lot. Sila rujuk kepada Maklumat Leverage untuk kontrak niaga hadapan dalam kuantiti yang lebih besar