pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.28% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 Bayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0
Rendah: 0Perbezaan {{platformType}} terapungHigh: 0
Sesi dagangan saham global
Sydney
3:48 ptg (Lokal)
Waktu Buka 42j 2m
Tokyo
2:48 ptg (Lokal)
Waktu Buka 42j 12m
London
6:48 pg (Lokal)
Waktu Buka 49j 12m
New York
1:48 pg (Lokal)
Waktu Buka 55j 42m
No chart data
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Tetap
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: N/AMedium: 0.90
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 JPY X USDJPY Rate
Saiz kontrak minimum1000 GBP (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 GBP
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** Keadaan pasaran yang tidak normal merujuk kepada Seksyen 10.6 dalam Polisi Pelaksanaan Pesanan FxPro Financial Services Ltd, dalam titik 10.7 dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro UK Limited dan dalam titik 10.6dalam Dasar Pelaksanaan Pesanan FxPro Global Markets Ltd.

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan tetap dikenakan hanya untuk 'Pelaksanaan segera', semua pesanan lain akan tertakluk kepada Dasar Pelaksanaan Pesanan

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

GBP/JPY adalah risiko tinggi, gabungan mata wang turun naik yang tinggi, sering disebut sebagai "The Widow - Maker," yang ditentukan oleh pergerakan harga yang besar berbanding pasangan lain. Malah, semasa krisis tahun 2008, pasangan ini telah turun naik lebih daripada 7,000 pip, satu fenomena yang belum pernah terjadi sebelumnya.

Bergantung pada gaya perdagangan peribadi anda, ketidaktentuan ini membuat anda mengidam atau tidak menyukainya. GBP/JPY adalah pilihan terbaik untuk peniaga mencari turun naik atau turun naik yang besar tetapi hanya boleh diniagakan apabila menggunakan stop loss untuk melindungi modal. Risiko ketara pasangan mata wang ini tidak sesuai untuk peniaga baru tetapi merupakan alat pembuatan uang yang ideal bagi mereka yang berpengalaman.

Jika pasangan GBP/JPY adalah tepat untuk portfolio anda, sila hubungi FxPro hari ini.