Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: N/AMedium: 1.59
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Waktu Pasaran*Ditutup Sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 AUD X USDAUD Rate
Saiz kontrak minimum1000 GBP (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 GBP
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Mata wang GBP/AUD dipengaruhi oleh korelasi antara dua ekonomi global utama: UK dan Australia. Perbezaannya sering besar dan pasaran boleh mengalami turun naik yang kuat. Walaupun faktor-faktor ini meningkatkan risiko pasangan mata wang ini, ia juga membawa keuntungan besar kepada para pelabur yang bijak. Di tangan pelabur yang berpengalaman, ini menjadikan pasangan mata wang GBP/AUD satu langkah perdagangan yang ideal di luar empat pasangan mata wang yang kuat dan merupakan alat yang hebat untuk kepelbagaian.

Untuk menambah pasangan GBP/AUD ke katalog anda, hubungi kami hari ini.