Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Perintah perlaksanaan
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan + 0.35$ setiap 10k didagangkan
Minimum: 147.50Medium: 156.94
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Waktu Pasaran*Buka sekarang
Tahap had dan tahap berhenti perintah0 points
Margin yang digunakan (leverage 1: 100) dalam USD1000 MXN X USDMXN Rate
Saiz kontrak minimum1000 EUR (0.01 lots)
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak1000 EUR
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0

* Hanya dengan tahap margin> 100%

Perbezaan yang ditawarkan mencerminkan purata dari semasa pukul 09:00 AM - 21:00 PM (GMT) pada tempoh 01/04/2020 - 30/06/2020. Walaupun FxPro cuba untuk memberikan perbezaan yang kompetitif dalam semua jam dagangan, Pelanggan perlu ambil perhatian bahawa ini adalah tertakluk kepada perubahan dan terdedah kepada keadaan pasaran asas. di atas disediakan untuk tujuan yang dinyatakan. Pelanggan perlu menyemak pengumuman berita penting pada Kalendar Ekonomi kami, hal ini boleh menyebabkan melebarkan jurang, antara lain.

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.

Di luar Mexico, pasangan mata wang EUR/MXN jarang didagangkan, tetapi ia boleh menjadi pilihan ideal untuk peniaga berisiko tinggi. Prestasinya bergantung pada dua ekonomi utama: Mexico dan zon Euro. Keadaan kewangan ekonomi ini didorong oleh pelbagai faktor yang membuatnya menjadi komoditi yang tidak menentu dan tidak menentu. Atas sebab ini, pasangan ERU/MXN adalah pilihan yang sempurna untuk freelancer yang berpengalaman dan memberi mereka potensi pulangan yang tinggi sebagai risiko yang mereka tahu.

Jika anda fikir EUR/MXN akan menjadi tambahan yang ideal untuk portfolio anda, sila hubungi FxPro hari ini.