WTI crude oil spot (CFD)

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
8:01 pg (Local)
Opens in 49h 49m
Tokyo
7:01 pg (Local)
Opens in 49h 59m
London
11:01 ptg (Local)
Opens in 56h 59m
New York
6:01 ptg (Local)
Opens in 63h 29m

WTI chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Minyak WTI adalah penanda aras harga minyak di Amerika Syarikat dan tidak dapat dinafikan bahawa ia adalah salah satu produk yang paling diperdagangkan di dunia.

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderSpreads
Minimum: 0.045Medium: 0.102
Turun naik harga minimum0.001
Saiz 1 lot1,000 Barrels
Nilai 1 tick1 USD
Saiz kontrak minimum0.01 lot
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 lot
Margin Digunakan pada 1 lot **1.00%
Jumlah Margin diperlukan untuk membuka pesanan tutupan *0
Tahap had dan tahap berhenti perintahspread
Waktu Transaksi (Waktu UK) Sunday 11:00 PM - Friday 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

* Hanya dengan tahap margin> 100%

** Gunakan leverage dinamik. Untuk cTrader, sila rujuk butiran produk pada platform dagangan anda.