BCHUSD - Bitcoin Cash / US Dollar

Semalaman untuk pesanan jualan: 0 PointsBayaran semalaman untuk membeli pesanan: 0 Points
Rendah: 0.00Perbezaan MT4 terapungTinggi: 0.00
Sesi dagangan saham global
Sydney
6:16 pg (Local)
Opens in 51h 34m
Tokyo
5:16 pg (Local)
Opens in 51h 44m
London
9:16 ptg (Local)
Opens in 58h 44m
New York
4:16 ptg (Local)
Opens in 65h 14m

BCH USD Trading Chart

D1
W1
M1
Data lepas tidak dapat menjamin atau meramalkan hasil masa depan

Syarat transaksi

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Padankan perintah
Pemadanan pesanan pasaran
Pemadanan pesanan pasaran
cTraderPerbezaan terapung
Minimum: 2.25 USDMedium: 3.50 USD
Tahap had dan tahap berhenti cTrader0
Biaya swap(Beli dan jual) setiap tahun-20.00 %
Saiz kontrak minimum0.01 lot
Saiz 1 lot MT4/MT5/CTrader1 BCH
1 nilai PIP di 1 lot dikira dengan USD0.01 USD
Peningkatan harga minimum dalam saiz kontrak0.01 lot
Keperluan Margin untuk membuka Pesanan terkunci *0
LeverageFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Pendedahan maksima1,000,000 USD in Volume
Mod PelaksanaanMarket (irrelevant of platform or Account type)
Waktu dagangan24/5
Waktu Transaksi (Waktu UK) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Hanya dengan tahap margin> 100%

1: Bagi pelanggan FxPro Financial Services Limited dan FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Perbezaan ini digunakan dalam keadaan perdagangan biasa. FxPro berhak untuk menukar keadaan pasaran mengikut keadaan pasaran di bawah 'Terma dan Syarat Perniagaan'.