Kad prabayar FxPro selalu tersedia.

- - Perkhidmatan ini telah dihentikan - -

10 April 2014, London. FxPro telah mengeluarkan kad prabayar sendiri. FxPro MasterCard adalah kad MasterCard prabayar yang terdapat dalam salah satu daripada tiga mata wang (EUR, USD, GBP), direka untuk membantu pelanggan dengan mudah menggunakan dana yang ada dalam FxPro Vault,untuk membayar barangan dan perkhidmatan di seluruh dunia.

FxPro Vault adalah repositori yang berasingan yang membolehkan pelanggan menghantar dan mengeluarkan wang dengan mudah melalui berbilang akaun yang mereka ada, menyimpan wang mereka berasingan dari platform MetaTrader 4 (MT4), cTrader atau FxPro SuperTrader. Sekarang pelanggan mempunyai manfaat tambahan untuk menghubungkan belanjawan mereka di FxPro Vault kepada FxPro MasterCard mereka.

“Ini adalah peningkatan yang lain untuk pelbagai produk dan perkhidmatan kami. Dengan menyediakan pelanggan dengan keupayaan untuk menyambungkan FxPro Vault mereka terus ke MasterCard prabayar, kami memberi mereka peluang untuk segera menggunakan dana tertunggak dalam akaun mereka untuk membayar apa-apa, di mana sahaja yang menerima pembayaran oleh MasterCard. Kami mahu menjadi pembekal forex dalam talian utama di dunia dan untuk mencapai ini, kami percaya bahawa perkhidmatan yang disediakan seperti FxPro MasterCard sangat diperlukan. ” Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif di FxPro.

FxPro MasterCard hanya tersedia untuk pelanggan FxPro Financial Services Limited.

Perkhidmatan ini telah dihentikan.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar