Platform MT4 WebTrader baru boleh didapati dengan FxPro

29 Ogos 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) telah melancarkan platform dagangan berasaskan pelayar proprietari yang membolehkan pelanggan untuk berdagang dengan akaun MT4 mereka. engan log masuk ke FxPro WebTrader dengan hanya butiran log masuk FxPro Direct, pelanggan boleh mengakses semua akaun MT4 mereka, Akaun dan demo nyata dan mudah bertukar di antara mereka tanpa mengesahkan semula atau memuat semula halaman tersebut.

Dibangun dalam teknologi HTML5 terkini, FxPro WebTrader baru lebih mudah digunakan dan lebih cepat daripada kebanyakan platform berasaskan pelayar. ni bermakna latensi adalah sangat rendah, menjadikan pelanggan pengalaman perdagangan terbaik dari mana-mana sahaja di dunia.

Dari segi fungsi, platform grafik sepenuhnya baru telah dibina dengan alat lukisan yang kuat dan indeks yang kaya. Pakej carta yang diperluaskan juga membolehkan pelanggan berupaya untuk menguruskan dan menguruskan pesanan terus dari carta.

“Dengan mendengar pelanggan kami dan menggunakan maklum balas mereka, kami telah menyediakan satu produk yang menyediakan semua manfaat platform MT4, tetapi dengan fungsi tambahan dan prestasi yang pantas seperti yang anda harapkan dari platform desktop. Kebanyakan pelanggan menggunakan MT4 untuk dagangan forex, Platform berasaskan pelayar baru ini menyediakan mereka dengan keupayaan untuk memindahkan transaksi dari mana-mana peranti yang diaktifkan oleh pelayar web dengan selamat dan boleh dipercayai”. Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif di FxPro.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar