Pelantikan baru membawa wawasan global yang unik

FxPro Financial Services, Inc. (FxPro), peruncit global terkemuka FX dan CFD, hari ini mengumumkan pelantikan Michael Derks sebagai Ketua Strategi dan Simon Smith sebagai Ketua ekonomi.

FxPro Financial Services, Inc. (FxPro), broker runcit terkemuka dunia FX dan CFD, hari ini mengumumkan pelantikan Michael Derks sebagai Ketua Strategi dan Simon Smith sebagai Ketua Ekonomi. Kedua-dua pelantikan ini akan memberikan perspektif global yang unik untuk FxPro dan memberikan pelanggan wawasan dan analisis pasaran dunia.

Michael Derks menyertai FxPro dengan pengalaman selama 27 tahun sebagai seorang pelabur dan ahli strategi pemasaran dan disiplin pelbagai ahli ekonomi. Sebelum menyertai FxPro, Michael adalah Pengurus Pelaburan Strategik di Arch Group (jenama pengurusan pelaburan), dan Ketua Pendapatan Tetap dan Pertukaran Asing Global di Commonwealth Bank of Australia di London. Michael juga pernah berkhidmat sebagai ahli strategi dan ekonomi pasaran kanan di kedua-dua Nomura International dan Deutsche Bank dan mempunyai banyak pengalaman dalam organisasi, pejabat keluarga, nilai aset yang sangat tinggi, nilai bersih yang tinggi dan pelabur runcit.

Sebagai ahli ekonomi ekonomi dan strategi kewangan sepenuh masa, Simon Smith menyertai FxPro sebagai ketua ekonomi untuk Thomson Reuters, di mana beliau bertanggungjawab membina keupayaan analisis pasaran untuk pembangunan produk baru. Beliau mempunyai lebih daripada 17 tahun pengalaman sebagai pakar ekonomi dan strategi kewangan pasaran global dalam kedudukan Pakar Ekonomi dan Strategik di Weavering Capital Ltd, adalah ketua pendapatan tetap di 4Cast Ltd dan di MMS International dengan peranan menguruskan dua penganalisis dengan Pendapatan Tetap Eropah.

Panagiotis Xydas,Ketua Pegawai Eksekutif FxPro berkomentar

“FxPro sangat gembira kerana mempunyai dua pakar pasaran berpengalaman yang menyertai pasukan kami pada saat pertumbuhan yang menarik dalam perniagaan kami. Pelantikan peringkat tinggi ini mewakili niat FxPro untuk membangunkan keupayaan penyelidikan dan pelaburan kami. Sifat pasaran forex yang pantas dan ditambah dengan keupayaan perdagangan 24x5 platform FxPro bermakna kami menyediakan pangkalan pedagang global kami yang pelbagai dengan maklumat terbaik untuk memberikan keputusan pelaburan yang bijak.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar