FxPro memenangi gelaran dan "Pembekal Pertukaran Asing Terbaik" di London Management Asset Management Prize 2016FxPro memenangi anugerah "Pembekal Pertukaran Asing Terbaik" di Hadiah Pengurusan Aset kota London 2016

21 April 2016, London. FxPro dengan sukacitanya mengumumkan bahawa ia telah menerima anugerah "Pembekal Pertukaran Asing Terbaik" pada Anugerah Pengurusan Asset London 2016, ini adalah tahun ketiga berturut-turut kami telah dianugerahkan anugerah berprestij ini.

Calon COLWMA tahun ini pada asalnya dikenal pasti oleh juri bebas sebelum pelabur dan peniaga individu diminta untuk mengundi. Para pemenang telah diumumkan pada majlis yang diadakan pada hari Selasa, 12 April, di The Guildhall, London, Tujuannya adalah untuk mengenali dan meraikan kualiti perkhidmatan yang disediakan oleh beberapa syarikat pengurusan aset dan individu yang terkemuka di industri.

Selama bertahun-tahun, FxPro telah melabur banyak dalam meningkatkan keadaan perdagangan yang ditawarkan kepada pedagang, serta memperkayakan produk, alat dan perkhidmatan, dengan tujuan adalah untuk memberikan pengalaman transaksi yang hebat kepada pelanggan kami. Oleh itu, amat berguna untuk melihat bahawa kami masih menjadi broker peniaga forex dalam satu tahun lagi.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, komen:

“Selepas suku pertama yang sibuk, pada masa itu kami memberi tumpuan kepada kemas kini produk dan penambahbaikan perkhidmatan, baik untuk melihat bahawa FxPro broker tetap menjadi pilihan dan paling boleh dipercayai. Kami mengalu-alukan anugerah ini dan terus berusaha keras untuk memenuhi keperluan pelanggan kami. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar