FxPro mengumumkan alat pembangunan strategik terobosan

22 Mei 2013, London, FxPro Group Ltd (FxPro), broker terkemuka di FX, mengumumkan pelancaran FxPro Quant, perundingan strategik lanjutan (EA). FxPro Quant adalah produk revolusioner yang membolehkan peniaga membangun dan membina Expert Advisors (Penasihat Pakar) mereka sendiri untuk platform MT4, dengan menggunakan fungsi drag dan drop sederhana.

Platform dagangan Algo, seperti FxPro Quant, membolehkan peniaga untuk: mengenal pasti lebih banyak peluang perdagangan; membangun dan menguji strategi dan berkesan menghapuskan emosi daripada keputusan perdagangan. Penyelidikan dalaman oleh FxPro * menunjukkan bahawa, secara purata, peniaga menggunakan sistem perdagangan Algo untuk menikmati tawaran yang lebih baik 5x dan pulangan lebih stabil daripada pedagang manual; Walau begitu, 87% peniaga terkejut untuk terus berdagang secara manual.

Pembangun strategi Quant FxPro menjadikan urus niaga ini dapat diakses oleh semua peniaga — tiada pengalaman pengaturcaraan diperlukan. Penjana strategi maju ini adalah alat intuitif, mesra pengguna, mudah digunakan dan dilengkapi dengan demo mudah, strategi pramuat yang boleh disesuaikan oleh pedagang untuk memenuhi keperluan perdagangan mereka.

FxPro menyediakan semua pembantu perdagangan yang perlu menggunakan alat dagangan yang tidak ternilai ini: Pusat sokongan EA yang berdedikasi boleh didapati untuk sebarang permintaan pelanggan dan pusat kajian Quant FxPro Quantum boleh didapati di laman web syarikat.

“Pelancaran FxPro Quant Strategy Builder adalah mesra pengguna selepas pelancaran FxPro Vault baru-baru ini, alat pengurusan risiko dan wang yang sangat diperlukan. Di FxPro, kami menjangkakan keperluan pelanggan kami dan menyediakan produk dan perkhidmatan yang mereka perlukan untuk menjadi pedagang yang berjaya; segala-galanya dari model ejen telus kami pelaksanaan perintah ke alat dagangan maju seperti Quant direka untuk mencapai matlamat itu. ” Charalambos Psimolophitis, Giám đốc điều hành, FxPro
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar