FxPro menekankan keselamatan dana pelanggan

Lebih dua tahun yang lalu, FxPro memutuskan untuk menggunakan hanya akaun bank peringkat gred pelaburan global dan bukannya akaun klien berasingan pada 19 Mac 2013, Limassol: FxPro Financial Services Ltd (FxPro), broker terkemuka di FX, hari ini mengulangi komitmen jangka panjangnya untuk keselamatan dan keselamatan dana pelanggan. Menurut hasil daripada langkah-langkah yang diambil dalam tempoh dua tahun yang lalu, FxPro telah meletakkan dirinya sebagai broker FX pilihan untuk memastikan tahap keselamatan tertinggi bagi pelanggan dan wang mereka.

Lebih dua tahun yang lalu, FxPro memutuskan untuk menggunakan hanya bank gred pelaburan pelaburan global bagi akaun klien berasingan dan menyimpan bank-bank ini secara berterusan. Kekuatan dan rekod industri FxPro Forex telah dibenarkan untuk melaksanakan langkah ini.

Lebih-lebih lagi, dalam FxPro 2012, FxPro mengembangkan skop kuasa dengan FCA di UK, membolehkan memegang dana pelanggan dalam entiti berasingan dari UK. Jika boleh, ini memberi pelanggan pilihan di mana untuk membuka akaun dagangan mereka dan juga di mana bank mereka mahu mendepositkan wang mereka.

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro mengatakan:

“Untuk masa yang lama, kami telah mengenali keperluan untuk menyediakan pelanggan perlindungan tahap tertinggi dan perlindungan untuk dana mereka. Kami tetap yakin bahawa langkah kami telah meletakkan FxPro di barisan hadapan industri FX global dalam mendapatkan dana pelanggan di teras perniagaan kami. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar