FxPro diiktiraf oleh Kerajaan Cyprus untuk pengembangan globalnya di Anugerah Eksport Cyprus

FxPro Financial Services, Inc. (FxPro), peruncit utama FX dan CFD, telah dianugerahkan Anugerah Kecemerlangan Eksport untuk Perkhidmatan, di Anugerah Eksport Cyprus yang berprestij 2009 - Acara itu dihadiri oleh Presiden Republik Cyprus, Demetris Christofias, Wakil dari semua sektor Kerajaan Cyprus dan perniagaan antarabangsa teratas di pulau itu.

Anugerah diberikan kepada Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif dan Ketua Pegawai Kewangan FxPro di Hilton Park Hotel, yang dikemukakan oleh Menteri Perdagangan, Industri dan Pelancongan, Antonis Paschalides. Turut menghadiri anugerah perniagaan paling penting di pulau itu ialah Presiden Dewan Perniagaan dan Industri, Manthos Mavrommatis,dan Jawatankuasa Pemilihan Anugerah Cyprus, Panayiotis Loizides.

Anugerah ini mengiktiraf kecemerlangan profesional FxPro telah berkembang di seluruh dunia, dan dengan itu, reputasi Cyprus adalah rumah bagi perniagaan antarabangsa teratas. Syarikat pertukaran asing itu juga telah dianugerahkan anugerah "Penyedia Terbaik Pertukaran Mata Wang Terbaik" di Anugerah Perhubungan Pelabur Antarabangsa FT 2010 yang berprestij.

FxPro baru-baru ini melihat pertumbuhan ketara dalam kedua-dua portfolio perkhidmatan dan jejak geografinya, Hari ini menghasilkan asas pelanggan yang pelbagai di lebih daripada 140 negara. Ia telah menunjukkan inovasi yang hebat dalam membina profil globalnya dengan memanfaatkan penajaan utama sukan seperti Aston Villa, Fulham dan World Champion Racing Cross (WRC).

Charalambos Psimolophitis komen:

“FxPro dengan bangganya diiktiraf oleh Presiden, Kementerian Perdagangan, Industri dan Pelancongan dan Dewan Perniagaan Cyprus. Anugerah ini menghormati tempoh tahun 2010, di mana jumlah transaksi kami meningkat lebih daripada 20% - dari $ 440 bilion pada tahun 2009 kepada lebih daripada $ 530 bilion pada tahun 2010 - Dan kita melihat pertumbuhan keuntungan bersih lebih 50% pada tahun 2009. ”

Laman web FxPro boleh diakses di www.fxpro.com .

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar