FxPro menerima anugerah paling berprestij untuk perkhidmatannya

18 November 2016, London. Pada tahun keempat, FxPro telah dipilih oleh pembaca Majalah Shares sebagai broker kegemaran mereka dan telah dinamakan "Broker Asing Terbaik" di Acara Anugerah Majalah Saham Tahunan. Perkhidmatan yang kami sediakan di FxPro telah diiktiraf atas kecemerlangan mereka pada majlis yang menakjubkan yang diadakan di Grosvenor House Hotel, London pada 10 November, acara ini diraikan untuk memperingati industri perkhidmatan kewangan utama UK. Di samping itu, FxPro juga telah menerima anugerah "Pembekal Pertukaran Asing Terbaik" yang berprestij dalam tahun ketiga berturut-turut Annals of Investors & Anugerah Pengurusan Kewangan dan Jurnal Pelaburan Kewangan (Financial Times ) berlangsung pada 17 November 2016.

Di FxPro, kami memberi tumpuan untuk menyediakan pengalaman perdagangan yang lebih baik dan persekitaran perdagangan yang lebih profesional untuk pelanggan kami. Pada tahun lalu, kami telah mengambil banyak langkah untuk mengembangkan skop perkhidmatan kami, serta ke arah penghantaran pelanggan yang lebih cepat dan lebih handal, dan meningkatkan lagi keadaan dagangan untuk kami. Kami gembira melihat semua kemas kini kami diterima dengan penuh semangat oleh para pelanggan kami dan dengan bangga menerima hadiah pembaca dalam setahun.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, komen:

“Perkara yang paling penting bagi kami ialah pelanggan kami tahu bahawa mereka berurusan dengan broker yang serius dan profesional. Pastinya pelanggan kami tahu bahawa mereka boleh mempercayai kami untuk memberikan mereka pengalaman transaksi yang lancar dan bermanfaat. Oleh itu, adalah memuaskan untuk mengatakan bahawa sekurang-kurangnya bukan sahaja Anugerah Brokerage Pertukaran Asing Terbaik pada tahun keempat berturut-turut, tetapi juga penghargaan "Pembekal Pertukaran Asing Terbaik" dari FT dan IC& kali ketiga dan untuk melihat bahawa kami terus memenuhi keperluan pedagang global. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar