FxPro Quant - Revolusi Perdagangan Automatik

19 Disember 2015, London. Menggunakan antara muka drag-and-drop yang mudah digunakan, FxPro Analytical Strategy Builder membolehkan pengguna untuk membuat strategi perdagangan automatik dengan membayangkan bagaimana penunjuk teknikal, fungsi logik, dan algoritma berinteraksi. Dengan cara ini, algoritma transaksi kompleks boleh dibuat tanpa menggunakan bahasa pengekodan. Semua versi baru syarikat termasuk beberapa penambahbaikan penting, dan diberikan percuma kepada semua orang, menekankan bahawa FxPro sentiasa berada di sisi pelanggan mereka.

"Quant telah diterima dengan baik oleh peniaga dan versi baru menjanjikan lebih banyak fungsi. Selain merancang kemas kini, kami telah menambahkan tab yang membolehkan anda bekerja di pelbagai strategi serentak, fungsi carian dan zoom, warna pautan dan kini strategi Quant anda dapat disimpan di bawah MT4 EA dan robot cTrader. Semua ciri-ciri ini adalah percuma untuk semua pedagang dari portal FxPro Quant baru kami, sama ada mereka mempunyai akaun dengan FxPro atau tidak. Kami yakin dengan kualiti alat dagangan kami, dan kami dengan senang hati menawarkannya kepada semua orang. ” Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif FxPro.

Versi terkini pemaju Quantum Quantum berasaskan web FxPro kini boleh didapati dan boleh didapati di http://quant.fxpro.co.uk .

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar