FxPro komited untuk menyokong kewangan

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), broker runcit utama pertukaran asing dan arbitraj yang berbeza, hari ini mengumumkan komitmen kewangannya yang signifikan untuk menyokong Telethon 2010, Institut Neurologi & amp Cyprus; amp; Genetik, dan Persatuan Dystrophy Muscular Cyprus.

broker runcit utama pertukaran asing dan arbitraj yang berbeza, hari ini mengumumkan komitmen kewangannya yang signifikan untuk menyokong Telethon 2010, Institut Neurologi & amp Cyprus; amp; Genetik, dan Persatuan Dystrophy Muscular Cyprus. Hasil dari sumbangan akan dibangkitkan untuk meningkatkan kesedaran orang ramai tentang masalah pesakit dengan penyakit neurologi dan genetik, dan pembiayaan untuk kerja sains dan sosial yang berterusan untuk meningkatkan kualiti hidup mereka yang terjejas.

Panagiotis Xydas, Ketua Pegawai Eksekutif FxPro menyatakan “Cyprus Telethon 2010 menyediakan kami platform untuk mempengaruhi kehidupan orang-orang di komuniti kami secara positif, secara besar-besaran dan bagi maksud menyokong semangat yang hebat yang kita pegang ”. “Nilai teras FxPro adalah untuk mengembalikan semua komuniti di mana kita aktif. Adalah sebuah perniagaan berasaskan Cyprus dengan pejabat di tujuh negara dan pangkalan pelanggan global yang merangkumi lebih dari 120 buah negara, Orang boleh mempertimbangkan untuk memindahkan piagam itu sebagai tugas yang sukar. Tetapi dalam semua kes, ini adalah tugas yang kita ikhlas. ”

Sokongan baru syarikat untuk Cyprus Neurology & Genetik hanya sebahagian daripada kempen tanggungjawab sosial korporat. FxPro mempunyai projek sokongan Green & Dibersihkan di Limassol, mengembalikan sebuah biara di Burgundy, Perancis, yang beroperasi di sebuah hospital kanak-kanak di Moscow, dan membina gim di rumah kanak-kanak di Podolsk, Rusia. FxPro juga menjalankan dana biasiswa untuk membantu golongan muda dan wanita mengejar pengajian profesional di universiti di seluruh dunia.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar