FxPro membuka pejabat Dubai baru

4 Disember 2017, London. FxPro Group Limited ('FxPro') dengan sukacitanya mengumumkan bahawa anak syarikatnya, FxPro Global Markets MENA Limited, baru-baru ini telah dilesenkan oleh Dubai Financial Services Authority ('DFSA') untuk beroperasi sebagai Syarikat yang Dibenarkan (rujukan F003333) ). FxPro, broker utama dalam talian yang melayani pelanggan di lebih 150 buah negara, telah membuka pejabat di Dubai, memperluas kegiatannya secara signifikan sambil meningkatkan kehadirannya di rantau MENA.

The FxPro Global Markets MENA Office in Dubai

FxPro Group juga merupakan syarikat induk FxPro UK Limited, yang diuruskan oleh FCA dan FxPro Financial Services Ltd, yang dikendalikan oleh CySEC dan FSB. FxPro mempunyai reputasi tertentu sebagai salah satu broker paling telus dalam komuniti broker, setelah menerima lebih daripada 50 anugerah setakat ini untuk terma transaksi, perkhidmatan, dan produk transaksi anda. Klien FxPro boleh melabur dalam FX dan lima kelas aset lain, yang mendapat manfaat daripada padanan pesanan pantas melalui campur tangan yang tidak transaksional *.

FxPro juga mempunyai pejabat di London, Pulau Sip, Monaco dan Bahamas. Pada musim panas, broker mengumumkan perjanjian penajaan tiga tahun untuk kelab Liga Perdana Watford, serta memperluaskan penawaran produknya dengan memperkenalkan Spread Betting pada platform FxPro Edge **.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, komen:

“Sejak penubuhan syarikat itu lebih daripada 10 tahun lalu, kami telah mengambil banyak langkah strategik untuk menubuhkan FxPro sebagai broker dalam talian utama dalam industri, dipercayai oleh ratusan ribu pelanggan dari seluruh dunia. Mendapatkan lesen DFSA dan menubuhkan kehadiran sebenar di Dubai membantu kami mencapai lebih banyak, lebih baik memenuhi keperluan pedagang dan menubuhkan FxPro sebagai broker global sebenar. ”

* Bergantung pada dasar pemadanan pesanan FxPro.

** Penyebaran Penyebaran hanya tersedia untuk pelanggan FxPro UK Limited yang tinggal di United Kingdom.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar