FxPro dinamakan Juara seluruh rakyat Cyprus dalam Negara Anugerah Perniagaan Eropah 2013/14

22 Januari 2014, London. FxPro Financial Services Limited (FxPro), sebuah penyediaan forex dalam talian global, dinamakan juara kebangsaan Cyprus dalam Anugerah Perniagaan Eropah 2013/14 (EBA).

Pada fasa pertama undi umum, lebih daripada 70,980 undi telah diberikan untuk penyertaan video dan FxPro mempunyai undi tertinggi untuk Cyprus. Ia dipilih antara 375 perniagaan lain dan merupakan salah satu daripada 30 kejohanan kebangsaan yang diumumkan semalam dari negara-negara di seluruh Eropah.

Tempoh pengundian awam kedua kini dibuka sehingga 25 Mac 2014 dan akan menghasilkan syarikat dengan undi paling banyak diumumkan sebagai Juara Umum Eropah pada acara Gala di Athens pada 27 Mei 2014.

“Adalah satu penghormatan untuk melihat FxPro sebagai juara kebangsaan Cyprus. Mencapai anugerah ini melalui undi umum adalah pengiktirafan sebenar kerja keras yang telah kami lakukan sejak beberapa tahun kebelakangan ini, terutamanya terhadap syarikat Cypriot yang lain. Kami berharap pengundi akan terus menyokong kami ketika kami berusaha untuk menjadi juara Eropah. ” Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif di FxPro.

Anugerah Enterprise Eropah adalah program anugerah bebas yang direka untuk mengenal dan mempromosikan kecemerlangan, amalan terbaik dan inovasi dalam komuniti perniagaan Eropah.

“Kami sangat kagum dengan piawaian yang sangat tinggi tahun ini dan kami sangat teruja dengan sambutan orang ramai terhadap video tersebut. Lebih daripada dua kali ganda bilangan undi tahun ini berbanding undi terakhir. Sangat bagus untuk melihat begitu banyak orang yang menyertai anugerah ini. FxPro telah bekerja dengan baik dan kami mengucapkan selamat pada pusingan kedua dan terakhir. ” Adrian Tripp, Ketua Pegawai Eksekutif di EBA.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar