FxPro mengekalkan ketelusan

09 Julai 2015, London. FxPro mengekalkan komitmen untuk ketelusan dan gembira untuk mengumumkan prestasi dan statistik gelinciran untuk suku kedua 2015. Pendedahan penunjuk dagangan adalah sebahagian daripada usaha berterusan FxPro terhadap operasi dan piawaian perkhidmatan FxPro untuk mempromosikan dagangan saksama dalam industri Forex.

Statistik slider FxPro untuk bulan April, Mei dan Jun, 2015:

  • Positif = 44,9%
  • DAlam kutipan = 34,4%
  • Negatif = 20,7%

FxPro bertindak sebagai model peniaga Agen Lai, yang membolehkan pelanggan untuk mengakses kecairan yang lebih tinggi dan mendapat faedah daripada dasar tidak berurusan dan jaminan baki negatif. Adalah broker yang dipercayai yang dikenali kerana menyediakan penyelesaian inovatif dan sokongan berterusan kepada pelanggan, FxPro meletakkan reputasinya sebagai salah satu syarikat yang paling boleh dipercayai untuk pencocokan tinggi dan teknologi pelaksanaan yang disediakannya.

FxPro mengumumkan kadar kutipan suku tahunannya:

  • Kadar balik = 5,3%
  • Positif = 2,4%
  • Negatif = 2,9%

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, komen:

“Keputusan kami mengenai penerbitan statistik gelongsor dan petikan telah diterima dengan baik oleh peserta dalam industri pertukaran asing. Matlamat kami adalah untuk menyediakan maklumat yang bermakna dan telus yang boleh digunakan untuk menilai kebolehpercayaan FxPro. Konsep ketelusan sedang disalahgunakan oleh banyak syarikat, dalam usaha untuk memikat peserta dalam transaksi, menerbitkan jarak yang sebenarnya. Ini mudah dikenali dengan membandingkan siaran syarikat Pillar III dengan angka dan data penting lain yang mereka biasa mengumumkan. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar