FxPro melancarkan penyelesaian perdagangan EA revolusioner

7 Jun 2013, London. Penyelidikan menunjukkan bahawa, purata, pedagang menggunakan Expert Advisors (EAs) (Nasihat pakar) menghasilkan 6 kali hasil urus niaga yang lebih baik dan pulangan lebih stabil berbanding pedagang manual. FxPro Group Ltd (FxPro), pemimpin dunia dalam forex global, mengumumkan pelancaran dua produk transaksional Algo yang inovatif, direka untuk memaksimumkan transaksi yang berjaya.

FxPro adalah satu-satunya broker untuk sepenuhnya mengaitkan minatnya dengan kepentingan pelanggan melalui model yang berpusatkan peniaga yang telus. Komitmen syarikat untuk menyediakan perkhidmatan yang unggul, melalui pelaburan utama dalam penyelidikan dan pembangunan, membawa kepada pelancaran penyelesaian komersil pertama industri, akan memastikan faedah jangka panjang untuk pelanggan dan rakan kongsi FxPro.

Peniaga kini boleh mendapat manfaat daripada faedah komersil yang disempurnakan EA melalui:

Perpustakaan FxPro, sebuah pasaran EA yang sangat diperlukan, membolehkan peniaga untuk memuat turun perunding yang sudah siap, diuji oleh pasukan pembangunan dalaman FxPro dan pemaju pihak ketiga. Peniaga kini boleh memilih daripada lebih 40 unit binaan tersuai, ada yang akan meningkat dengan pesat apabila peniaga dan pemaju menemui ini sumber yang menarik.

Alat untuk membangun strategi kewangan FxPro Quant Strategy , satu alat mesra pengguna yang membolehkan peniaga membangun dan membina penasihat pakar mereka sendiri untuk platform MT4 dengan menggunakan fungsi drag dan drop yang mudah, tiada pengalaman pengaturcaraan diperlukan.

FxPro sedang membangun platform replikasi transaksional (Mirror platform) berevolusioner, membolehkan pelanggan mereka menyalin tawaran penyedia isyarat atas.

โ€œFxPro percaya bahawa semua peniaga harus dapat meraih manfaat transaksi dengan algoritma. Kami telah berusaha keras untuk membangunkan alat mesra pengguna yang akan membantu pelanggan kami mencapai kejayaan perniagaan yang lebih tinggi Dengan mengeluarkan emosi dari keputusan perdagangan dan membolehkan mereka mengenal pasti lebih banyak peluang perdagangan. โ€ Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro

*Sumber: FxPro, Penyelidikan di rumah, 2012

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar